top of page
Profil: Video

Jeg er uddannet psykoterapeut i Sisifosmetoden (psykoanalyse - psykosyntese) ved Sisifos Center for Psykoterapi.

Jeg har levet et turbulent liv der begyndte med mine forældres skilsmisse da jeg var 9 år. Da jeg var 16 år døde min mor af en heroin overdosis, og jeg har selv været fanget af afhængigheden i mange år, som en slags respons og adaption til unormale svære omstændigheder. Tidligere har jeg også mærket på egen krop, hvad det vil sige at leve med angst, samt oplevet at være slået helt ud og nedlagt af stress. 


Jeg har selv været i terapi med Sisifosmetoden og lever idag et nyt liv fri af afhængigheden. Jeg har valgt at kaste lys ind i mørket og forvandle mørket til mit lys. Den hårde tid i mit liv er blevet til min styrke og positive side. Nu kan jeg vise vejen frem for personer, der selv ønsker terapi til at blive frie mennesker.

Sisifosmetoden består af psykoanalyse-psykosyntese, og er terapi baseret på en energisk og dyb dialog mellem terapeut og klient. Metoden benytter en filosofisk tilgang (fra bl.a. Pythagoras, Platon, Sokrates og Aristoteles) til at finde svar på de mange store spørgsmål i livet. Desuden bygger den på en viden om arketyper fra den græske mytologi. Dette kombineret med psykoanalyse og grundlæggende viden om menneskets psykologi giver os indsigt i den menneskelige natur, urinstinkter, og karakteristika.


Kontakt mig hvis du eller pårørende har brug for hjælp. Jeg tilbyder terapi til hashmisbrug, alkohol og kokainmisbrug, porno/computerafhængighed, stress, angst og depressive tilstande. Jeg har størst erfaring med behandling af misbrug og afhængighed, men er uddannet til at gå ind i alle slags problemstillinger. Gennem terapi vil du fra start blive udrustet med brugbare værktøjer til at forandre dit liv med, så du først og fremmest kan blive clean. Og gennem terapiprocessen vil du finde frem til de dybereliggende årsager bag misbruget og afhængigheden. Ræk hånden ud og lad ikke selvdestruktive tanker og handlinger ødelægge livet. Skab et nyt liv med sunde principper, realistiske mål og opnåelige drømme.

Jeg modtager regelmæssig supervision og sparer jævnligt med andre psykoterapeuter. Derudover deltager jeg flere gange om året på faglige fordybelseskurser indenfor psykologi, filosofi og sociologi.

Profil: About
312476522_1182295425989799_560323404786901679_n.jpeg
Profil: About
Profil: Contact
bottom of page